منتدى أوراق الفردوس لعيون العرب


    طريقة عمل التشيز كيك

    شاطر
    avatar
    المديرة الفردوسية
    مديرة
    مديرة


    انثى عدد المساهمات : 55
    تاريخ الميلاد : 06/07/1989
    تاريخ التسجيل : 11/02/2012
    العمر : 28
    الموقع : www.awraqelfardos.ba7r.org

    طريقة عمل التشيز كيك

    مُساهمة  المديرة الفردوسية في الأحد فبراير 12, 2012 3:59 am

    السلام عليكم
    ازيكو يا اعضاس المنتدي
    المقادير
    بسكوت دايجستيف او اي بسكوت ساده
    زبده جبنه كريمه زي كيري او اي نوع مش مالح
    لبن محلي مكثف او ممكن تحطي سكر بس هو بيديها طعامه
    علبة قشطه
    وزبادي علبه صغيره
    الطريقه
    نطح البسكوت ونضيف الزبده ونحطهم في قالب التشيز لو مش عندك انا بعمل افتكاسه كدا بحط فويل او سوليفان او ورق زبده عشان تقدري ترفعيها
    بعدين بتضربي كل المكونات مع بعض الجبنه والقشطه والزبادي واللبن المحلي وتضيفيهم فوق البسكوت
    ممكن تتاكل بارده او تحطيها في الفرن بس لو هتحطيها ضيفيلها جيلاتين
    وتتساب في التلاجه 6 ساعات
    التزيين
    ممكن نوتيلا او مربي فروله

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين ديسمبر 11, 2017 2:19 pm